Kleurrijke papieren Flamingo bekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR062

Iemand iets drinken? Voorzie zeker genoeg, want als je gasten deze Flamingo bekers in hangen krijgen gaan ze ze niet meer willen lossen.

Lekker feestelijk en kleurrijk en afgewerkt met gouden details, we like!
 

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169840

CollectieFlamingos
TypeBekers
KleurRoze

Deze stijlvolle set party bekers dragen de prachtige flamingo-print van Meri Meri. In elk pak zitten 8 kartonnen bekers, geschikt voor koude en warme dranken. Maak je flamingo-feestje compleet en ga voor een heus thema door ook de kleine en grote papieren bordjes, de stickers en de servetten met dezelfde print op je feest te presenteren.

Afmetingen beker: 9,5 x 8 cm

Inhoud: 260 ml

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.150.080.1
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.