Badspeelgoed set - Natuurrubber - The Pond Trio - 3 stuks

Rubberen speelset met 1 badeendje, 1 kikker en 1 visje

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR026

Een eend, vis en kikker, je vindt ze in de vijver en voortaan ook in je speelgoedcollectie. Een super lief trio om stijlvolle badkamers leuker te maken en fijn mee te spelen in en uit het water.

Aangezien deze speeltjes gemaakt zijn uit natuurrubber, zijn de beestjes zacht en kneedbaar, maar toch ongelooflijk duurzaam.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBath time
TypeBadspeelgoed

Duurzame The Pond Trio set van HEVEA uit natuurrubber is leuk als badspeelgoed, bijtspeelgoed of veilig babyspeeltje. Deze zachte speelset is vrij van nare stoffen en bevat 1 badeendje, 1 kikker en 1 visje.

Gemakkelijk vast te pakken en te knijpen voor zelfs de kleinste handjes. Geen plastic, geen toegevoegde kleuren, geen synthetische stoffen, met een perfect gesloten ontwerp, waardoor er geen vuil of schimmel in de speeltjes kan woekeren.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Afmetingen: eend: H 8 cm, vis H 7 cm, kikker H 5 cm

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24137.50.16
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!