Badeend uit natuurrubber - Kawan Mini Coloured - Dusty Mint

Handgeschilderd muntgroen badeendje uit 100% natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR042

100% natuurlijk rubber, 100% natuurlijke pigmenten, zonder gaatjes en zo leuk om naar te kijken!

Kawan het mini badeendje is heerlijk badspeelgoed om samen mee te spetteren, fijn om mee te spelen op elke leeftijd. Dit rubberen eendje is flexibel, 100% vrij van nare stoffen en stimuleert de belangrijke vroege ontwikkelingsvaardigheden van baby's.

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553360

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBath time
TypeBadspeelgoed
KleurMuntgroen

Rubberen badeend Kawan Mini Coloured Dusty Mint komt uit de collectie van HEVEA PLANET en is met de hand beschilderd met pure, natuurlijke kleurstoffen. Dit muntgroene badeendje blijft drijven op het water, is zacht en makkelijk grijpbaar voor kleine handjes. Dankzij het 100% natuurlijk rubber is dit een plasticvrij speeltje.

De elasticiteit van het rubber maakt het perfect om op te kauwen. De textuur op snavel en poten is ideaal voor het kalmeren en masseren van geïrriteerd tandvlees, dus ook leuk als bijtspeeltje!

Materiaal: 100% natuurrubber, vrij van BPA, PVC en ftalaten
Afmetingen: 8 cm

_

Hevea maakt duurzame producten met een minimale impact op het milieu. Hun reeks voor de allerkleinsten in natuurlijk rubber is ecologisch, veilig en heeft een innovatief design. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, makkelijk te onderhouden en lief voor je baby en de planeet. Ze bevatten ook geen kunstmatige kleurstoffen, PVC, BPA of ftalaten en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Samenstelling

100% natuurlijk rubber

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.1000.05
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!