Rubberen eend - Kawan

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR012

Fun, fun, fun! 1 speeltje, 3 functies: met Kawan kan je kindje lekker spelen, er op bijten bij doorkomende tandjes en samen in bad gaan.

Het natuurlijk speeltje is duurzaam geproduceerd, gekleurd met plantaardige pigmenten en gemaakt eco-rubber.

27,95 €

22,36 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 553161

Leeftijdvanaf de geboorte

Kawan is een schattige badeend van Hevea Planet, hij is helemaal gemaakt uit natuurlijk rubber en komt in een leuke verpakking. In tegenstelling tot vele badspeeltjes heeft dit eendje geen gaatje onderaan zodat schimmel en bacteriën aan de binnenzijde geen kans krijgen. Het ecologische badeendje is zacht, flexibel en past perfect in zelfs de kleinste handjes, het is geschilderd met plantaardige pigmenten dus als Kawan af en toe in het mondje belanden is dat geen probleem.

Kawan komt in een leuke verpakking, dit maakt het een perfect geschenkje voor zowel jongens als meisjes, gemaakt uit FSC-gecertificeerd papier.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen - natuurlijke kleurstoffen van plantaardige afkomst.

Afmetingen: doosje 11.5 x 15.5 x 22 cm - eendje 12 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!