Duurzaam badspeelgoed - Reddingsboot

Rubberhouten badbootje om in het water te spelen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT009

Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys (7)

De kust/badrand wordt perfect beveiligd door deze mooie blitse reddingsboot van PlanToys. Het is een duurzaam stuk badspeelgoed uit rubberhout. Mag hij de wateren van jouw bad of plonsbad komen bewaken?

De boot met uitneembare redder blijft mooi drijven op het water en stimuleert interactief & fantasierijk spel.

18,59 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5668

SamenstellingenHout
CollectieWater Play
TypeBadspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Duurzaam badspeeltje Reddingsboot van PLAN TOYS is een rode reddersboot gemaakt uit het duurzame planwood en pas perfect in de kleine handjes van je waterratje. Neem hem mee in bad of als je buiten met water gaat spelen. Het kustwachter poppetje kan in en uit de boot stappen voor extra speelplezier.

Afmetingen: 8,5 x 12 x 5,5 cm

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Materiaal: rubberhout/Planwood - bij het maken van houten speelgoed blijven kleine stukjes resthout over. Bij PlanToys niet. De takken van oude rubberbomen en het afval dat overschiet na het maken van het basis houten speelgoed wordt versnipperd en verwerkt tot Planwood. Het is een erg sterk materiaal en de prima grondstof voor hun unieke ontwerpen tot leven te laten komen. Niets wordt verspild, alles wordt verwerkt tot ... nog meer speelgoed!

Bekijk dit badbootje in actie en combineer ze met de rest van het Plan Toys badspeelgoed:

_

Wij zijn fan van duurzame merken die een impact creëren en een echte meerwaarde zijn in het dagelijks leven van zowel kindjes als ouders. PLAN TOYS past perfect in dat plaatje en denkt na over hun productie, materialen en designs. Een merk naar ons hart.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.23
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Duurzaam badpspeelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories