Set van 3 David badspeeltjes - Dino blue multi mix

Drie rubberen dino's om mee in bad of daarbuiten te spelen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3623

In bad met LIEWOOD ❤ (60)

Ga nooit meer alleen in bad of speel de leukste verhaaltjes na met deze coole David speeltjes van Liewood.

Dit trio is gemaakt van flexibel rubber. De drie dinosauriërs zijn een geweldig geschenk voor elk kind dat van dino's houdt of graag in bad speelt.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW13055-6943-ONE SIZE-CU

Set van 3 rubberen David speeltjes Dino Blue Multi Mix van Liewood brengt ons 3 coole dino's in trendkleuren. Leuk om los mee te spelen of als badspeelgoed. Ook verkrijgbaar in andere kleurencombo's of dieren.

Leeftijd: 0+
Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Afmetingen: tussen de 9 en 12 cm
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek en eventueel een beetje milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories