Grote vloermat - Mint Green Powder

Muntgroene vloerbescherming voor onder je (kinder)stoel

Staat: Nieuw product

Noui Noui

MCH334

Of je het nu smossen, kliederen of morsen noemt. Zonder hulp voortreffelijk eten duurt een tijdje en elke ouder heeft al meermaals meer eten naast de stoel dan in het mondje van zijn kapoen zien vallen dus deze multifunctionele en waterbestendige floormat van Noui Noui is geen overbodige luxe.

De muntgroene vloermat leg je makkelijk onder een kinderstoel en beschermt je vloer, makkelijk proper te maken en perfecte match met elk modern interieur.

72,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NN10022

TypeVloermatten
KleurMuntgroen

Knoeimat Mint Green Powder van NOUI NOUI is een multifunctionele vloermat om onder een kinderstoel te leggen ter bescherming van mooie houten vloeren, tegels, tapijten of andere delicate oppervlakken. De mat is een geschenk uit de hemel als ke peuter of kleuter graag zelfstandig eet.

  • Uniek Deens design
  • Makkelijk schoon te maken en gaat lang mee
  • Geschikt voor gebruik met vloerverwarming
  • Gebruik hem binnen of buiten op het terras
  • Voor onder een kinderstoel maar ook leuk onder een kindertafel of bureaustoel in de tienerkamer of je thuiswerkplek eens je kleintjes groter zijn.
  • Makkelijk op te bergen, om blijvende vouwsporen te voorkomen is het aangeraden de mat altijd op te rollen
  • Antislip bestendig
  • Eenvoudig te reinigen met water en zeep
  • Perfect te matchen met de placemats en slabbetjes uit dezelfde collectie, ook verkrijgbaar in andere print en kleuren.

 

Afmetingen: 120 x 95 cm

Materiaal: gemaakt van hoge kwaliteit zacht vinyl - ftalaatvrij, formaldehydevrij, 100% recyclebaar - waterbestendig - ook geschikt voor buiten op het terras

Onderhoud: om vlekken op het oppervlak te vermijden, gelieve onmiddellijk kleurend voedsel of vloeistof af te vegen.
Als je de knoeimat stofzuigt, wees dan voorzichtig, want sommige stofzuigers kunnen zeer ruw zijn en krassen veroorzaken. Het is ook aan te raden om viltjes onder de kinderstoel te gebruiken.
Vermijd bij knutselen permanente markers op de mat. Het wordt aanbevolen om alleen verf/krijt op waterbasis te gebruiken.

_

Het Deens kinder- en interieurmerk NOUI NOUI brengt ons placemats, vloermatten, slabben en zitkussens om het eetmoment van je mini leuker te maken. Laat je inspireren door deze collectie vol knap design dat het dagelijks leven van zowel kleintjes als hun families leuker maakt!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111