Rugzak Marlow - Black & Black

Waterproof zwarte tas met laptopvak en reflecterende details

Staat: Nieuw product

GoFluo

GFL184

Reflecterende tassen van GO FLUO (1)

Ga immer stijlvol op stap met deze knappe, kwalitatieve en elegante rugzak met plek voor al je spullen én zelfs een laptop.Alle tassen van Go Fluo zijn waterdicht en komen in verschillende frisse kleuren.

Go Fluo zou Go Fluo niet zijn: uiteraard heeft deze zwarte rugtas reflecterende-fluorescerende accenten zo dat jij dag & nacht straalt in het verkeer.

89,00 €

62,30 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MARLOW_BlackBlack_OneSize

TypeRugzakken
KleurZwart
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Waterproof rugzak Marlow Black & Black is ontworpen door het Belgische GO FLUO. In deze multifunctionele rugzak - met reflecterend lint en details - vind je verschillende compartimenten, waaronder een afzonderlijk laptop vak (tot 17 inch) en een binnenzakje met rits voor je fietssleutels of geldbeugel. De uiterst waterdichte stof is afgewerkt met getapete naden zodat je bezittingen beschermt blijven van regen.

 

  • reflecterend lint en details
  • geen velcro, dus beschadigd geen sjaals of truien
  • verkrijgbaar in zwart-zwart, zwart-geel, khaki-grijs & oud roze

 

 

Materiaal: Hypalon, 80% TPU / 20% PES
Afmetingen: 42 x 32 x 14 cm - Volume: max. 18-21 liter - Max gewicht: 10 kg

_

Go smart, go safe, Gofluo! Ontdek de fluorescerende én mooie accessoires uit België voor moderne en actieve gezinnen. Een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen, fietstassen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Gofluo is een op-en-top Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Alles van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en comfy rugzakken . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit. Mooie fluohesjes voor kinderen en volwassen Met de fluohesjes van Gofluo ga je veilig én good-looking de straat op. De hesjes zijn met veel zorg en oog voor persoonlijke stijl ontworpen. Ze hebben ook flatterende pasvormen, trendy kleuren en modieuze motieven die de voet- en fietspaden kleuren. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen, tieners en volwassenen. Waterproof regenkledij voor op de fiets Bescherm jezelf tegen de regen met de waterdichte regenkleding van Gofluo. Bij De Kleine Zebra vind je regenjassen, regenponcho’s, regenbroeken en veel meer om je helemaal droog te houden. Stijlvolle fietstassen en rugzakken voor onderweg Bewaar al jouw spullen op een veilige en stijlvolle manier met de Gofluo tassen. Op onze webshop vind je comfy rugzakken, ruime fietszakken en handige boodschappentassen . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat jij jouw favoriet kan uitkiezen.
Collectie Reflecterende tassen van GO FLUO
Inspiratie en stories