Parka regenjas King - Anthracite

Lange grijze regenjas in lichte, ademende stof

Staat: Nieuw product

GoFluo

Stijlvol in de regen ☂ (91)

Regent het? Geen nood! Deze parka regenjas houdt je vast en zeker droog dankzij de getapete naden en stevige rits. Zo kan je er van op aan dat je droog aankomt op je bestemming. De waterproof stof ademt zodat je niet begint te zweten.

De grote reflecterende strepen op de kap, mouwen en op de rug van deze jas maken je zichtbaar tot op 200 meter afstand!

149,95 €

104,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KING_Anthracite_XL

TypeRegenkledij
KleurGrijs
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Antracietgrijze parka regenjas King voor volwassenen uit de collectie van GO FLUO. De elegante stof, met een knipoog naar een pin stripe suite, is afgewerkt met speelse reflecterende & neon details. De kleur is een mix van grijs/blauw/zwart en past goed bij elke garderobe. De fluorescerende biezen laten je overdag opvallen, terwijl de stippellijn in de bies 's nachts oplicht.

Deze knappe parka is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en heeft een langere achterkant, twee zijzakken met rits en ventilatiegaten op de rug & oksels. De ingebouwde kap met klep kan versteld worden zodat je gemakkelijk je hoofd kunt draaien zonder je zicht te verliezen.

Fijne tip: Combineer deze fietsjas met de bijpassende James regenbroek en blijf droog van kop tot teen! Alle regenkleding wordt geleverd in een handig opbergtasje dat je met de elastische riem en lus gemakkelijk aan je fiets of tas kan bevestigen.

Materiaal: gemaakt van een hoogwaardige stof, met een waterdichtheid tot 10K - voorzie van getapete naden en tweewegs, waterdichte, reflecterende ritssluiting.

Maat: unisex model verkrijgbaar in 4 maten: S tot XL

Onderhoud: enkel handwas (binnenstebuiten), was met de rits gesloten. Gebruik geen agressieve wasmiddelen. Mag niet in de droger. Laat drogen op een kapstok. Niet strijken.

_

Go smart, go safe, Gofluo! Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen bij een hippe outfit. Dat vond ook Antwerpse modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor haarzelf en haar kinderen dus ontwierp ze als eerste een modebewuste collectie fluo jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items voor kids, tieners en volwassenen. Met de collectie van GOFLUO ga jij elke dag veilig én good-looking de straat op.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Gofluo is een op-en-top Belgische onderneming dat stijlvolle én functionele mode ontwerpt voor onderweg. Alles van kleurrijke fluohesjes en waterdichte regenkledij tot ruime fietstassen en comfy rugzakken . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen om moeiteloos te matchen met jouw outfit. Mooie fluohesjes voor kinderen en volwassen Met de fluohesjes van Gofluo ga je veilig én good-looking de straat op. De hesjes zijn met veel zorg en oog voor persoonlijke stijl ontworpen. Ze hebben ook flatterende pasvormen, trendy kleuren en modieuze motieven die de voet- en fietspaden kleuren. De hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor kinderen, tieners en volwassenen. Waterproof regenkledij voor op de fiets Bescherm jezelf tegen de regen met de waterdichte regenkleding van Gofluo. Bij De Kleine Zebra vind je regenjassen, regenponcho’s, regenbroeken en veel meer om je helemaal droog te houden. Stijlvolle fietstassen en rugzakken voor onderweg Bewaar al jouw spullen op een veilige en stijlvolle manier met de Gofluo tassen. Op onze webshop vind je comfy rugzakken, ruime fietszakken en handige boodschappentassen . Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen zodat jij jouw favoriet kan uitkiezen.
Collectie Stijlvol in de regen ☂
Inspiratie en stories