Spannend leesboek - Heksen en monsters

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ16162

Het is Halloween. Bas en Babien gaan samen zingen voor snoep en hebben al snel een tas vol. Babien wil nog naar één huis gaan, maar dat huis staat buiten hun straat. En hadden ze mama niet beloofd om in hun eigen straat te blijven?

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurTine Mortier
IllustratorAnn De Bode
GenreLeren lezen
ThemaVriendschap

Heksen en monsters is een leuk en spannend boek voor eerste lezers die van spanning houden. Ideaal om te lezen met Halloween in de klas of thuis. Met bijzonder dynamische collage-illustraties. Geschikt vanaf 6 jaar.

Auteur: Tine Mortier Met illustraties van Ann De Bode
ISBN 9789058387998
AVI 3/AVI-M4

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2115.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.