Raadselachtig boek - Monsterlijke raadsels

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA142

Ben je klaar om je angsten te overwinnen en oog in oog te staan met de grootste monsters uit de geschiedenis? Ontdek jij hoe je jezelf kunt beschermen tegen heksen? Kun jij de verschrikkelijke weerwolf vinden? En weet jij te ontsnappen aan de vampier, de mummie én het monster van Loch Ness?

Als je logisch nadenkt en je verbeelding durft te gebruiken, kun je alle breinbrekers in dit monsterlijk leuk boek oplossen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044837476

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurAna Gallo
GenreMoppenboeken
ThemaFantasie

Leuk boek Monsterlijke raadsels staat vol moppen en raadsels om samen of alleen mee aan de slag te gaan. Dit moppenboek is geschreven voor dappere lezers vanaf 8 jaar. Een fijn en geestig cadeau voor elk kind.

Auteur: Ana Gallo
Illustrator: Victor Escandell
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Formaat: 32,2 x 23,7 x 1,5 cm

Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op maat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.