Own Stuff Kleine leren schooltas Sailor - Cobalt

Klassieke kleuterboekentas uit fel blauw leder met zeilbootje

Staat: Nieuw product

Own stuff

LSP026

Kleur, stijl en kwaliteit gaan hand in hand bij de collectie van Own Stuff. Deze blauwe boekentas zorgt voor een behouden vaart doorheen de eerste schooljaren.

Aan de buitenkant valt hij op door zijn klassieke en toch vrolijke look. Binnenin de kleutertas vind je een groot vak waar gemakkelijk een brooddoos, drinkfles en snackjes in passen.

109,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OS.013 SAILOR COBALT

TypeSchooltassen
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
STOP/FINISTOP

Kleine leren schooltas Sailor Cobalt is een duurzame boekentas voor de kleutertas gemaakt van 100% natuurlijk gelooid leder met geborduurde zeeboot op de front, uit de collectie van het Belgische OWN STUFF.

  • Lichtgewicht en stevig ontwerp
  • Tijdloos design
  • 1 ruim binnenvak en 1 voorvak
  • Verstelbare rugriemen, gewatteerd rugpaneel
  • Dubbele klassieke sluiting en handvat bovenaan
  • Inclusief LEDlichtje voor extra zichtbaarheid
  • Ook verkrijgbaar in andere kleuren of een groter formaat voor de lagere school

Afmetingen: 31 x 21 x 11 cm
Materiaal: rundspitleder

_

OWN STUFF blaast nieuw leven - en vooral heel wat kleur - in het klassieke model schooltas dat we allemaal kennen. Het Belgische merk kiest voor kwaliteit, degelijkheid én toch zijn hun designs super vrolijk. Bekijk hun volledige collectie bij De Kleine Zebra, er is een OWN STUFF tas voor iedereen >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Op en top Belgisch! Heerlijk kleurrijk en van uitstekende kwaliteit, dat is Own Stuff. Dit geweldig tassenmerk van eigen bodem brengt ons mooie schooltassen en tijdloze rugzakken die alleen mooier worden met het dragen. Een klassieker in een fris jasje. Met de  kleuterboekentassen en klassieke schooltassen in moderne kleuren van Own Stuff is je kapoen  helemaal klaar om in stijl naar school te vertrekken