Sorteren

Bobux maakt al meer dan 25 jaar ‘s werelds beste schoenen voor de grote en kleine ontdekkers. De Nieuw-Zeelandse designers Chris en Colleen Bennett ontwikkelden in 1991 een unieke en innovatieve lederen schoen met zachte zooltjes voor kinderen. De start van een reeks stijlvolle collecties van kinderschoenen met als doel de natuurlijke beweging van de groeiende voet te ondersteunen.

De beste schoentjes voor groeiende kindervoetjes

Vandaag creëert Bobux honderden verschillende schoenen geschikt voor elke groeifase van jouw kind. Of je kindje nu kruipt, wankelt, stapt of rent. De Bobux-schoenen zijn speciaal ontwikkeld om mee met jouw kindje te groeien.

Die fantastische lederen Bobux-schoentjes zijn niet voor niets de meest comfortabele kinderschoenen ter wereld. De designers Chris en Colleen Bennett zochten hulp van pediaters en onderzoekers om een diepe kennis te vergaren over de ontwikkeling en gezondheid van een kindervoet. Enkel op die manier zorgen ze er dagdagelijks voor dat elk kindje kan genieten van een supercomfortabele pasvorm.

De juiste schoentjes voor elke groeifase

Drie zaken veranderen wanneer kinderen groeien: hun voeten, bewegingen en behoeften. Het is dus belangrijk voor de ontwikkeling van de voet om het juiste schoeisel te dragen. Daarom maakt Bobux schoentjes geschikt voor elke groeifase.

Soft Soles

De Soft Soles zijn voor de allerkleinsten onder de 9 maand oud. Deze ukkies hebben nog niet proberen recht te staan. Ze ontdekken vooral de wereld al schuifelend, rollend en zittend. De Soft Soles schoentjes bestaan uit flexibel leer en een suède zool om de kleine voeten te beschermen. De elastische band zorgt ervoor dat de schoenen goed blijven zitten.

Xplorer

De Xplorer schoenen zijn voor de kindjes tussen de 9 maand en 2 jaar oud. Hun voetjes beginnen de eerste stappen te zetten. Dat doen ze al schuifelend, steunend op meubels en, af en toe kruipend. Hun voetjes zijn nog super delicaat waardoor het niet aangeraden is rubberen zolen te dragen. De Xplorer schoenen hebben daarom lichte en flexibele schoenen waardoor de voetjes goed kunnen bewegen en ontwikkelen.

Step Up

De Step Up schoenen zijn voor de waggelaars, stappers en kruipers tussen de 9 maand en 2 jaar oud. Deze schoentjes zijn perfect voor de kindjes die zich gaan optrekken, hun eerste stapjes zetten en ‘zonder handen’ gaan wandelen. De Step Ups worden gemaakt op unieke leesten en garanderen een gezonde voetontwikkeling.

I-Walk

I-Walkers zijn voor de zelfverzekerde stappertjes tussen 15 maand en 5 jaar oud. Deze schoentjes zijn voor de actieve kids die niet enkel rondwandelen, maar ook houden van rondrennen en springen. Het I-Walk gamma is speciaal ontworpen voor kleine stappers die zich al zekerder op hun beentjes voelen en voor wie elke dag een nieuwe ontdekking is.

Kid+

De Kids+ collectie is gericht op de grotere kindjes tussen 3 en 8 jaar oud. In dit stadium van de ontwikkeling beginnen kinderen meer en sneller te bewegen. Daarom ontwikkelde Bobux de duurzame Kid+ schoenen die flexibel, licht en comfortabel zitten voor elke beweging.

De mooiste schoentjes voor alle kinderen

Bobux heeft heel wat leuke collecties in verschillende stijlen en kleuren. Zo vind je als ouder zeker en vast de perfecte schoenen voor elk moment, elke outfit én elk kind.

Heritage Collection

De Heritage Collection bestaat uit de meest populaire sneakers, laarzen en sandalen van onder meer Driftwood, RoamHampton en Boston. Stuk voor stuk stijlvolle schoentjes voor elke kindervoet.

Trainer Collection

De Trainer Collection is een energieke en kleurrijke collectie aan speelse schoentjes. De modellen Go en Grass Court zijn supermooie trainers gemaakt uit zacht leer in een frisse kleur. Een schoentje voor elke dag te dragen.

Waterproof Collection

De Waterproof Collection bestaat uit elegante waterbestendige sneakers en laarsjes van Paddington en Grass Court. Speciaal ontworpen voor de kids die graag eens door een plas lopen of buiten spelen als het nat is.

Quickdry Summer Shoes

De Quickdry schoenen zijn prachtige sandalen uit de TropicanaTidal en Zap reeks van Bobux. Ze bestaan uit een sneldrogend leer waardoor de voetjes perfect in het water kunnen afkoelen zonder dat de sandalen beschadigd raken. Ze zijn beschikbaar in verschillende frisse kleuren voor een instant zomergevoel!

Toont 32 - 53 van de 53 items

Toont 32 - 53 van de 53 items