Houten baby eetset

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS160

Laat je mini helemaal opgaan in een fantasiewereld met de luxe houten babyvoedingsset, om je pop te voeden en te verzorgen.

Mooi van materiaal en krachtig qua design. Hét geschenk voor elke poppenouder blij te maken.

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMWT011

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten Baby Eetset van Petit Monkey is ideaal om je pop/baby eten te geven, verzorgen of met haar te spelen.

De houten babyvoedingsset bestaat uit: een papfles, bord met oortjes, kom met bestek, drinkbeker, haarborstel, een kam, tutje met fopspeenkoord en rammelaar. De luxe baby eetset uit hout komt verpakt in een geschenkdoos en er zit een katoenen tasje bij om alles mooi samen te houden of op te bergen.

Materiaal: beukenhout en geverfd met niet-giftige verf op waterbasis
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen fles: 9 x 4 cm - bord met konijnenoren: 10,7 x 11 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires, tassen en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.455833
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!