Super leuk lottospel - Popipop

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ19198

Moulin Roty - Les Popipop collectie (13)

De gloednieuwe Les Popipop collectie van Moulin Roty bestaat uit verschillende grappige diertjes. Vrolijk laten ze seventies...

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 661301

CollectieLes Popipop
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 2 jaar
De gloednieuwe Les Popipop collectie van Moulin Roty bestaat uit verschillende grappige diertjes. Vrolijk laten ze seventies signaalkleuren als geel, rood, blauw en groen knallen en komen tot leven in dit geweldige lottospel. Zo kan je kleintje op een leuke manier cijfers en kleuren leren kennen, herkennen en benoemen. Het spel bestaat uit vier speelplaten en 24 geïllustreerde kartonnetjes. Voor kleine geluksvogels vanaf 2 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201100.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Moulin Roty - Les Popipop collectie
Inspiratie en stories