Happy Nappy zwemluiers van Splash About

Eindelijk een herbruikbare zwemluier zwembroek die echt niet doorlekt! De Splash About Happy Nappy zwemluier is ontworpen met de hulp van ouders en zwemleraren in Engeland. Happy Nappy is gemaakt van duurzaam, soepel wetsuit materiaal en is afgezet met zachte, goed afsluitende boorden. Splah About komt met aansluitende modelletjes voor jongens en meisjes en een stoerder board short model. De zwemluier zwembroek is lekdicht en comfortabel en zorgt voor optimaal gebruiksgemak voor de mama’s.

Heeft je zwemkampioen het snel koud?
Dan is de 2 in 1 Baby Snug wetsuit dé oplossing: een Baby Wrap wetsuit met een ingebouwde Happy Nappy zwembroek. Het zwempak heeft half lange mouwen en sluit met klittenband. Gedaan met koude rillingen! De Baby Snug en de Happy Nappy zijn UV-beschermend (UPF 50+) en makkelijk te reinigen.

Nog meer comfort tijdens het zwemmen?
De Happy Nappy zwemluier zwembroek werkt op zichzelf al prima, maar Splash About komt met een extraatje voor baby’tjes die last hebben van lopende ontlasting. De katoenen Nappy Wrap inlegluier en de speciale zwemluier inlegdoekjes zorgen ervoor dat de ontlasting nog gemakkelijker en sneller te verwijderen is. Zo blijft je baby’tje en het zwembad schoon!

Kortom: gedaan met wegwerp zwemluiers, de Happy Nappy en de Baby Snug zijn gewoon super ecologisch!

Taalkeuze