Splash About zwemvestjes en floatsuits

De vakantie is de ideale tijd om je kids te leren zwemmen of hun zwemtechniek te verbeteren. Zelfs als je kind gewend is aan water, kan een nieuwe omgeving invloed hebben op zijn/haar zelfvertrouwen. Naast de begeleiding van mama of papa, kan een floatsuit (badpak met drijvers) of een zwemvest een extra hulpmiddel zijn om te (leren) zwemmen. Als ouder geeft het je ook een gerust gevoel.

De zwemvesten van Splash About zijn gemaakt van wetsuitmateriaal en hebben een aanpasbaar drijfvermogen. De 16 drijvertjes die in het zwemvest zitten kunnen er uit worden gehaald. Het zwemvest kan hierdoor volledig aan de individuele behoefte van je kind worden aangepast. Het zwemvest houdt het kind in de juiste positie terwijl het drijfvermogen het kind alle zelfvertrouwen geeft. Het kind kan zich hierdoor volledig richten op het leren zwemmen. Het zwemvest biedt optimale bewegingsvrijheid, er zijn hierdoor geen zwembandjes meer nodig. Bovendien bieden de zwemvesten allen maximale UV-bescherming UPF 50+.

Een alternatief zijn de floatsuits (boeibadpakken), badpakken met drijvers. In tegenstelling tot zwembandjes geeft de floatsuit je kind optimale bewegingsvrijheid van armen en benen en houdt het boeibadpak je kind op de juiste positie voor het zwemmen. Het drijfvermogen van dit badpak zal je kind alle zelfvertrouwen geven.
De floatsuit heeft in totaal 8 compartimenten met elk 2 drijvers (in totaal 16 drijvers). Het drijfvermogen kan hiermee aan de individuele behoefte van je kind worden aangepast. Het drijfvermogen kan gefaseerd verminderd worden, tot je kleine kampioen kan zwemmen zonder.

Taalkeuze