2 silicone bowls met zuignap - Blue abyss / Lagoon

Onbreekbare kommetjes die aan tafel blijven kleven

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK274

Gemaakt van eersteklas siliconen van voedselkwaliteit, bieden deze diepe kommen in blauwe tinten, een peuterbestendig alternatief voor traditioneel plastic en breekbaar servies voor baby's. Ideaal voor eerste groenten- of fruitpap!

En, nog beter, zet ze gewoon in de magnetron of de oven om maaltijden op te warmen.

18,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

SamenstellingenSiliconen
TypeBowls
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Set van 2 silicone bowls met zuignap Blue Abyss & Lagoon van EKOBO is geschikt voor babyvoeding en daarna. Dankzij het stevige zuigsysteem blijven de kommetje stevig vastzitten op bijna elk oppervlak.

Perfect te matchen met bekers, tuibekers, bordjes of bestek uit dezelfde Bambino collectie >

Afmetingen kom: ø 12 x 5 cm
Inhoud: 30 cl
Materiaal: premium voedselveilig siliconen, vrij van BPA, pvc, ftalaat en latex
Gebruiksadvies: magnetron, oven en diepvries veilig • -40°C tot 230°C • vaatwasserbestendig • veilig alternatief voor traditioneel plastic

_

EKOBO is een liefdesverhaal, een missie en een droom met de planeet als vertrekpunt. Designed for good is hun baseline. Vanaf het begin wil dit Franse lifestyle merk ecologische keuzes makkelijker maken bij echte mensen thuis, ruimte en water besparen, alternatieve oplossingen bieden voor plastic en wegwerpspullen. EKOBO producten zijn altijd veilig voor kleintjes, duurzaam en verkrijgbaar in de trendkleuren van het moment.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13812.50.35
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!