6 Zilveren haarclips sterren - Julie

Prachtige haarspelden afgewerkt met sterren en glitters

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA593

Schitterende accessoires van Souza for kids! (179)

Time to shine! Geef het kapsel van jouw kleine meid extra sterrengehalte met deze prachtige set haarspelden. Klip ze vast in losse haren, een vlecht of een staart. Ze staan jouw mini diva vast en zeker beeldig!

Erg leuk voor een feestje of gewoon voor elke dag.

5,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 105681

TypeHaarclips
KleurZilver

6 Zilveren haarclips Julie van Souza for Kids. In deze set zitten zilveren, roze en witte haarspelden telkens afgewerkt met sterren en/of glitters. Lekker makkelijk in het haar te schuiven en praktisch om haartjes uit het gezicht te houden.

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12710.045
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories