Baghera - Speedster Citroën DS Ice Cream - Loopauto

Staat: Nieuw product

Baghera

LU018

119,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Baghera Speedster Citroën DS Ice CreamDeze Baghera Speedster is niet gebaseerd op een auto uit de jaren ‘50, maar is samen met Citroën ontworpen en gebaseerd op de Citroën DS3.

Ze zijn gegaan voor een simplistisch, strak design met mooie kleurcombinaties.

Hierin opteert het Ice Cream loopauto model voor een combinatie van hemelsblauw en beige met een chroom accent aan de zijkanten.

Belangrijkste punten van de Baghera Speedster Citroën DS Ice CreamMetalen frame voor duurzaamheidVoor zowel binnen als buitenRetro stijl en kleurPersonaliseerbaar Jouw kind op een echte klassebak!

De Baghera speedsters zijn voornamelijk gebaseerd op auto’s uit de jaren ’50.

Dit old school frame gecombineerd met typische fifties kleurencombinaties geeft de nieuwe generatie racepiloten een klassieke, trendy look.

Stijlvolle kwaliteitDe retro Speedster loopauto’s zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 1 tot en met 4 jaar, maar ook oudere kinderen kunnen er hun plezier aan hebben.

De Baghera Speedsters zijn gemaakt van metaal, waardoor ze door weer en wind kunnen gaan en met de juiste zorg generaties lang kan gebruikt worden.

Het zitje van de loopauto is gemaakt van hoge kwaliteit kunststof met de textuur van leer, gevuld met een zachte gewatteerde vulling.

Alle materialen schreeuwen kwaliteit, en dat is ook waar Baghera voor staat. Zowel binnen als buitenVan binnen naar buiten of van buiten naar binnen, met de loopauto kunt u de tuindeur steeds weer open laten staan.

De rubberen wielen zijn niet alleen geruisloos, ze behoeden de vloer voor strepen zodat de kids binnen of buiten kunnen rondrijden.

Een stijlicoon in je huisAls de loopauto niet meer als loopauto wordt gebruikt door je kinderen, blijft het nog steeds een prachtig stijlicoon.

Je kan met de Baghera Speedster pronken in jouw woonkamer, het ziet er goed uit en zal zeker de aandacht trekken.

Uiteraard weerhouden we niemand van het aankopen van een Baghera loopauto met enkel het doel om hem tentoon te stellen ;).

Over BagheraHet hoofddoel van Baghera bestaat eruit kinderen zich als een echte racepiloot of automobilist te laten voelen.

Dit doel behalen ze door middel van loopauto’s die een old-school design hebben en van hoge kwaliteit zijn. Zo zijn de loopauto’s vooral eer betonen aan racewagens uit de jaren ’30; ’50.

Kortom, Baghera produceert vintage loopauto’s voor een nieuwe generatie. SpecificatiesLeeftijd: 1-3 jaarMateriaal: metaalAfmetingen: L: 75cm; B: 25cm; H: 37cmRijhoogte: 26 cmGewicht: 5.5 kg

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Baghera - De kindertijd is een tijd voor dromen en avonturen. Dromen worden werkelijkheid: Baghera brengt het hoofd van grote en kleine mensen op hol met zijn prachtige retro loop- en trapauto's van roestvrij metaal.