Behangrand - Circus

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML075

Voeg een feestelijke toets aan je kinderkamer met deze behangrand in circus thema.

Leuk voor aan de muur en nog leuker in combinatie met het circus behang van Mimi'lou uit Parijs.

36,00 €

28,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PPF01

TypeBehang fries
KleurMeerkleurig
ThemaCircus
STOP/FINISTOP

Circus behangfries van Mimilou is een hip en tegelijk fun detail voor aan de muur van je kinderkamer. Bijpassend Circus kinderbehang apart verkrijgbaar >

Afmetingen: 16 cm hoog en 5 meter lang

Materiaal: non woven vliesbehang, afwasbaar, 150g

_

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie illustraties van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71670.134
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!