BIBS Supreme tutje in natuurrubber - Baby blue baby blue

Vlindervormig lichtblauw schildje met druppelvormige latex speen

Staat: Nieuw product

BIBS

Supreme tutjes van BIBS (17)

Heb je het favoriete tutje van je kleintje al gevonden? Wie weet zijn het deze supreme tutjes wel van het hippe Bibs. Ontworpen en geproduceerd in Denemarken en verkrijgbaar in een hele reeks knappe kleurtjes.

De druppelvormige speen uit latex is smaller in de hoogte dan de breedte en blijft zo goed in de mond van je mini zitten.

6,99 €

4,89 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.000.429

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBIBS Supreme
TypeTutjes
KleurBlauw
Korting- 30 %
STOP/FINISTOP

Bibs Supreme tutje uit natuurrubber Baby Blue. Dit fopspeentje in baby blauw heeft een vlindervormig schildje en een druppelvormige speen. Het elegante schild is ontworpen om een ​​optimale ventilatie te garanderen, zodat de huid rond de mond droog blijft.

De vorm van het natuur rubberen speentje is fysiologisch maar een beetje platter dan de klassieke BIBS tutjes, om een ​​goede kaakontwikkeling te ondersteunen en de druk op de tandjes te minimaliseren.

Maat: maat 1 (0-6 maanden) - maat 2 (+6 maanden)

Materiaal: Het speentje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber - 100% natuurlijk, zacht en flexibel. Het schild is gemaakt van polypropyleen (PP), een lichtgewicht kunststof materiaal met hoge sterkte en is extreem duurzaam - vrij van BPA, PVC en ftalaten.

Gebruiksadvies: BIBS Supreme is verkrijgbaar in 2 verschillende maten. We hebben voor elke maat een geschatte leeftijd vermeld, maar deze mag alleen als richtlijn worden gebruikt. De anatomie van kleine kinderen verschilt van kind tot kind, en sommige kinderen geven de voorkeur aan een grotere of kleiner speentje. We raden je daarom aan om te kijken wat het beste bij je baby past. Vergeet niet om de rubberen fopspenen na 4-6 weken regelmatig gebruik te vervangen.

_

BIBS is ongekend populair bij ouders en natuurlijk hun kroost. De hippe tutjes uit natuurrubber en siliconen zitten perfect in het mondje van je baby en komt toe aan de natuurlijke zuigbehoefte. Daarnaast komen de fopspenen in de mooiste trendkleuren en maken ze je look compleet.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
BIBS is dé bondgenoot van jonge ouders. Dit merk ontwerpt fopspenen die de zuigreflex van de pasgeborene helpt kalmeren. Voor een maximaal comfort heeft het Deense merk BIBS een unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design! BIBS is, met meer dan 40 jaar ervaring, wereldwijd bekend voor haar spenen die stijl en ergonomie combineren met behoud van de gezondheid van peuters. Kleurrijke fopspenen van natuurlijk rubber De eerste levensmaanden zijn uitdagend voor een baby’s! 9 maanden zaten ze beschut in de baarmoeder van mama en nu beleven ze elke dag iets nieuws. Hun zuigreflex troost en kalmeert hen, en daarom is het zo belangrijk om de juiste fopspeen te kiezen! De BIBS-fopspeen is erg populair in Scandinavië en is populair bij ouders en baby's.Het merk heeft een assortiment biologisch afbreekbare fopspenen ontwikkeld zonder schadelijke of controversiële stoffen. De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, terwijl de lus is gemaakt van polypropyleen: een licht, zeer bestendig en duurzaam kunststof. BIBS-spenen bevatten daarom geen PVC of ftalaten. Ze voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A1. Deze hoogwaardige materialen beschermen het milieu maar ook de gezondheid van de baby en beperken het risico op huidirritatie. Duurzame fopspenen aangepast aan de mond van de baby BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van elke baby. De karakteristieke vorm van de fopspeen kalmeert pasgeborenen dankzij een ontwerp dat doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. Bovendien bevordert de flexibiliteit van natuurlijk rubber een perfecte aanpassing van de speen aan de mond van de baby , zonder het risico het gehemelte te vervormen of het toekomstige gebit te verplaatsen. En omdat elke baby uniek is, heeft BIBS een kleurenkaart bedacht met trendy en delicate kleuren. Om verder te gaan zijn de BIBS-lussen handig voor het bevestigen van de fopspeen, het maken van een bijtring of om het ergens op te hangen.
Collectie Supreme tutjes van BIBS
Inspiratie en stories