Bijtring Panda in natuurlijk rubber

Zacht bijtspeeltje, vrij van BPA, 100% natuurrubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR008

Bij doorkomende tandjes wil je kleintje overal op bijten om de pijn en het ongemak te verzachten. Geef hem dan deze schattige en zachte bijtring van Hevea, want de bijtring past perfect in kleine handjes, ziet er schattig uit en is volledig gemaakt uit duurzaam natuurlijk rubber zodat je kleintje niet wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en naar hartenlust kan kauwen, bijten en tutteren op dit leuk duurzaam speeltje.

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 643161

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePlaying
TypeBijtspeeltjes
Leeftijdvanaf de geboorte

De Hevea Panda Bijtring heeft al verschillende awards gewonnen, voor zijn design, zijn duurzaamheid en vooral babyvriendelijkheid. Hij blinkt uit in comfort en handigheid.

Het natuurlijk bijtspeeltje is helemaal gemaakt uit 100% puur rubber, zonder schadelijke stoffen zoals BPA of andere weekmakers. In tegenstelling tot andere bijtspeeltjes heeft deze schattige panda geen naden zodat er geen vuil of bacteriën tussen kunnen kruipen. Makkelijk proper te maken door hem uit te koken of in de flessterilisator te steken. Het zachte rubber, het reliëf en de ribbeltjes in het design zetten kleintjes aan om de pijn van doorkomende tandjes weg te kauwen of met het speeltje over hun tandvlees te wrijven zodat het ongemak verminderd. De lieve rubberen Panda heeft een hoog schattigheidgehalte en past perfect in de kleinste handjes.

Het hip Deens design is unisex en komt verpakt in een prachtig doosje.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen

Afmetingen: 9 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!