Bont melamine bord 20 cm - Groen

Staat: Nieuw product

Rice

RI209

Geef elke maaltijd kleur of het nu een doordeweeks ontbijt is, een gezellige picknick in de tuin of een feestelijke BBQ .... dit wondermooi bord komt altijd van pas!

Dit rond bord is gemaakt uit melamine: dat maakt het praktisch, sterk, duurzaam en een absolute musthave om dagelijks te gebruiken, mee te nemen naar picknicks, boven te halen voor feestjes, ... Kortom handig om zowel binnen- als buitenhuis te gebruiken en dit het hele jaar lang!

7,90 €

5,53 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESPL-G

SamenstellingenMelamine
TypeBorden
KleurGroen
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Rice hun baseline is Everyday Magic - of je nu kookt, bakt of lekker relaxt... Met dit fel groene melamine bord geef je elk tuinfeestje of dagelijkse maaltijd kleur ... bij RICE spenderen ze erg veel research in hun producten en materialen om steeds on-top te blijven met de laatste regels qua voedselveiligheid en duurzaamheid. Ook dit knap bord is gemaakt van hoogwaardig materiaal van de beste kwaliteit, herbruikbaar, vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. Het is een sterk materiaal om lang van te genieten en het mag in de afwasmachine, wat - geef toe - lekker handig is.

Dit bord is makkelijk te matchen met andere stuks uit de Rice collectie zoals bowl, bekers en andere borden met prints. Het bord is in een hele reeks andere effen kleuren beschikbaar. Check de rest van de collectie om jouw favorietjes eruit te halen.

Afmetingen: 20 cm diameter

Materiaal: melamine, 100% voedselveilig

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser - niet geschikt voor de microgolfoven

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
201200.15
Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer.Breng geluk en kleur in jouw huisMet de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is.Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!