Brullende set servetten - It's party time

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ31151

MINI Bloomingville (184)

Heb je een kinderpartijtje in het vooruitzicht? Dan zijn deze brullende en stoere servetten van Bloomingville een absolute musthave! Deze set...

4,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 31006345

TypeServetten
KleurMeerkleurig
Bloomingville themaMonsters
Heb je een kinderpartijtje in het vooruitzicht? Dan zijn deze brullende en stoere servetten van Bloomingville een absolute musthave! Deze set bevat 20 servetten met een brullend monster op een groene fiets, hoe gek kan het zijn?

Materiaal: papier.
Afmetingen: 16cm x 16cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.516.500.35
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories