Bumi Bébé bijtring - Natuurlijk rubber - Blauwe vis

Duurzaam babyspeeltje uit zacht natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR123

Houdt je mini van bijten of heeft je baby last van knagende pijn en doorkomende tandjes? Dan verzacht deze rubberen vis met zijn zacht materiaal, leuk reliëf en golvende lijnen op de staart.

Het bijtspeeltje is gemaakt uit één stuk, waardoor er geen vuil komt vast te zitten en hij zeer hygiënisch blijft. Zacht kleur en perfect formaat voor de kleinste handjes.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 294021

SamenstellingenNatuurrubber
CollectieBumibébé
TypeBijtspeeltjes
KleurBlauw
Leeftijdvanaf de geboorte

Bumi Bébé bijtring Blauwe vis in de vorm van een vis van Hevea Planet is gemaakt uit 100% natuurlijk rubber. De kleur wordt verkregen uit zuivere, natuurlijke plantenpigmenten.

  • 100% natuurlijk rubber, zero plastic
  • Geen BPA, noch ftalaten of PVC
  • Natuurlijke plantaardige pigmenten
  • Gemaakt uit één stuk
  • Zacht, licht en gemakkelijk vast te houden door kleine handjes
  • FSC Mix Paper verpakking
  • Biologisch afbreekbaar
  • Ook ideaal als badspeeltje

De lichtblauwe vis bijtring mag niet in de magnetron of de vaatwasmachine worden gereinigd. Als het bijtspeeltje niet wordt gebruikt, kan je hem best bewaren op een schone, droge plek, uit de buurt van direct zonlicht of een warmtebron - bijvoorbeeld in een schone, droge, gesloten doos.
Controleer voor elk gebruik of de bijtring in goede staat is. Trek hiervoor aan de verschillende onderdelen. Als er scheuren of veranderingen zijn, moet hij worden weggegooid.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber
Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen : 9 x 6 x 0,5 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11111.50.03
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!