Childhome - Mommy Bag Groot - Luiertas - Gebroken Wit - Zwart/Goud

Staat: Nieuw product

Childhome

CH712

Ga stijlvol op pad met de Mommy Bag van Childhome! Deze chique en ruime luiertas in ecru met off white strepen en zwarte en gouden details maakt het vervoeren van alle babybenodigdheden gemakkelijk en modieus.

104,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

De Mommy Bag van Childhome is meer dan alleen een luiertas; het is een statement. De tas combineert functionaliteit met Belgisch design en is de perfecte begeleider voor uitstapjes, vakanties of zelfs een trip naar de sportschool.

  • Modieus en functioneel: De Mommy Bag in ecru met off white strepen en zwart-gouden accenten combineert stijl met praktische bruikbaarheid, ideaal voor modebewuste ouders.
  • Ruim ontwerp: Afmetingen van 55 x 30 x 40 cm bieden genoeg ruimte voor alle benodigdheden.
  • Duurzame materialen: Gemaakt van 65% katoen en 35% polyester voor een lange levensduur en gebruiksgemak.
  • Makkelijk schoon te Houden: De stof is niet wasbaar, maar de luiertas is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.
  • Georganiseerde Compartimenten: De tas beschikt over meerdere vakken, waaronder een geïsoleerd vak voor flessen en elastische banden om spullen veilig op te bergen.
  • Inclusief verschoningsmatje: Een bijpassend, waterdicht verschoningsmatje wordt meegeleverd voor onderweg.
  • Comfortabel dragen: Voorzien van een schouderband voor een comfortabel gebruik als schoudertas.
  • Beschermende details: Uitgerust met beschermende noppen aan de onderkant om slijtage te voorkomen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.3
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.