Coole luiertas met patches

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ22111

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De luiertas staat vol hippe...

139,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

STOP/FINISTOP

Op stap met jouw oogappel? Dat doe je in stijl! De Room Seven luiertas is niet alleen handig maar ook super trendy! De luiertas staat vol hippe applicaties in Amerikaanse stijl: Route77, Motel77, Texas, Illinois,... De vriendelijke cowboy is een geheim zakje met rits, ideaal voor mini-spulletjes!

De luiertas komt met een licht gewatteerd verschoningsmatje (64x32 cm) en een verstelbare schouderriem. De tas heeft een verstevigde, lederen onderkant en is voorzien van verschillende vakjes: aan de zijkant en vanbinnen. Het naamkaartje binnenin is de finishing touch! Materiaal: canvas, 90 % katoen en 10% PU.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4033140.35
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!