doudou Grenouille magique

Dolleuk knuffeldoekje - Toverkikker

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28278

De Toverkikker van HABA is niet alleen heerlijk zacht om te knufflen, maar ook ideaal om te ontdekken! Het kleurrijk knuffeldoekje rammelt,...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301857

TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte
De Toverkikker van HABA is niet alleen heerlijk zacht om te knufflen, maar ook ideaal om te ontdekken! Het kleurrijk knuffeldoekje rammelt, knispert en heeft een bijtring en een spiegelfolie. Al snel is Toverkikker de beste kameraad van je kindje!
Geschikt vanaf 6 maanden. Materiaal: polyester, kunststof.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
286320.148
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.