Ecologische zoogcompressen - sensitive - 30 stuks

Staat: Nieuw product

Naty

NY011

Met een kleine (pasgeboren) baby in huis denk je opeens na over alles, de keuze voor borstvoeding is de beste keuze die je kan maken. Voor je eigen comfort zijn zoogcompressen handig, als deze dan ook nog eens van natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen zijn gemaakt is het helemaal een win-win situatie.

3,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9244190

De ecologische borstvoedingscompressen van Naty zijn zacht, dun en discreet en zijn gemaakt uit natuurlijke boompulp die uit Scandinavische bossen komen. Het binnen- en buitenlaagje is gemaakt van maïs dat niet genetisch gemanipuleerd werd en 100% chloorvrij gebleekt. De film op het oppervlakte van de compres zorgt ervoor dat de huid op natuurlijke wijze kan ademen terwijl het een natuurlijke bestand is tegen lekjes.

Materiaal: Gemaakt uit natuurlijke en biologisch afbreekbare materialen.
Aantal: 30 stuks

____

Naty is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn, hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
91990.15
  • Door Gulcan K.
  •  de 19/05/2023
Prijs kwaliteit is top
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.