Fantasy blocks, 60 houten bouwblokken en figuurtjes

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT130

Laat je verbeelding de vrije loop en bouw een middeleeuwse fantasie wereld, compleet met een functionele katapult, een koning en koningin, 2 paarden en zelfs een vliegende draak! Superfijne set met 60 houten blokken om uren lekker mee te spelen.

60,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5696

SamenstellingenHout
CollectieBlocks & Construction
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 3 jaar

Houten blokkenset van Plan Toys waarmee je eindeloos kan variëren om kastelen en andere huisjes te bouwen. De set bestaat uit een aantal gekleurde PlanWood blokken en ongekleurde houten onderdelen. Nog zelf nog een beetje fantasie toevoegen en het spel kan beginnen !

Inhoud: 60 onderdelen.

Materiaal: duurzaam rubberhout.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.67
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.