Fopspeenketting - Hout en natuurrubber - Tan Beige

Duurzame baby musthave, vrij van nare stoffen

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR139

Pacifier love met Hevea (32)

Wil je als jonge ouder graag natuurlijke producten voor je baby? Dan moet je zeker voor Hevea kiezen. Perfect voor ouders die plastic willen vermijden en in plaats daarvan willen kiezen voor duurzame baby musthave, zoals dit beige speenkoord uit natuurlijk rubber.

Geweldig om mee te spelen en volledig veilig voor je mini (en onze planeet)

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 334481

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePacifiers
TypeTutkettingen
KleurCrème

Fopspeenketting Tan Beige uit de collectie van HEVEA is met de hand gemaakt, met 9 zachte natuurlijke rubberen kralen, en makkelijk aan de kledij van je mini vast te maken overdag dankzij de sterke houten nikkelvrije clip. De kralen zijn mooi, zacht en kneedbaar, maar toch stevig genoeg om het bijten van baby's eerste kleine en scherpe tandjes te weerstaan. Ze mogen dus ook in het mondje belanden.

  • De tutketting is verkrijgbaar in een reeks zachte kleuren, die perfect passen bij de Hevea fopspenen of de trendy outfit van je baby.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: omdat rubber en rubberhout natuurlijke materialen zijn, vallen ze langzaam uit elkaar als ze niet meer gebruikt worden.

Materiaal: 100% natuurlijke rubber kralen, gekleurd door FDA goedgekeurde pigmenten

• volledig vrij van giftige stoffen zoals plastic, PVC, BPA, petroleum en ftalaten • plasticvrij, biologisch afbreekbaar en composteerbaar

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
815.520.03
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories