Geschenkset ketting - Miracles

Cadeauset Miracles ketting met 4 bedels

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA851

Schitterende accessoires van Souza for kids! (335)

Kies zelf welk bedeltje je aan je ketting draagt. Of combineer je ze alle vier?

How charming is deze kinderketting Miracles uit de collectie van Souza for kids, ze zit in een mooie geschenkverpakking en komt met 4 bedeltjes: een eenhoorn, regenboog, vlinder en hartjes.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 77106134

Magisch mooie kinderketting Miracles van SOUZA FOR KIDS in een mooie geschenkverpakking. Echt een uniek geschenk elke kleine meid.

Onze tip: bijpassende Miracles oorbelletjes zijn apart verkrijgbaar en maken de look van kleine dame compleet ;-)

_

Souza for Kids! beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1.51370.02
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Schitterende accessoires van Souza for kids!
Inspiratie en stories