Glitter ballonkit

8 ballonnen om zelf te versieren met goud en glitter

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ32376

Voeg een vleugje glitter toe aan je feestje met deze geweldige ballonnen kit. Maak je eigen ballonnen ! Kies je lintjes, crepe papierstroken,...

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 134425

CollectieBirthday
TypeBallonnen
KleurGoud

Voeg een vleugje glitter toe aan je feestje met deze geweldige ballonnen kit. Maak je eigen ballonnen ! Kies je lintjes, crepe papierstroken, hartjes en glitter letters. Een geweldige DIY-project om de kinderen bezig te houden met een superleuk resultaat.

Een kit bevat: 8 ballonnen, 2 crepe papierstroken, 2 gouden linten, een stickervel en goud gestreept touw.
Afmeting ballon: 45,5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11134.50.35
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.