Grote activiteitenknuffel - Georges

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ30057

Tummy time musthaves (71)

Het kussen Georges is 95 cm lang en ideaal om de baby te ondersteunen in het park. Het kussen groeit met de baby mee en dient ook als speelgoed...

89,99 €

71,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86827 *

TypeKnuffels
KleurBruin
Leeftijdvanaf de geboorte
DiertjesMaki
Korting- 40 %
Karakter LilliputiensGeorge de maki
STOP/FINISTOP

Het kussen Georges is 95 cm lang en ideaal om de baby te ondersteunen in het park. Het kussen groeit met de baby mee en dient ook als speelgoed en later als decoratie voor het 'grote bed'.

Is de baby wat groter, dan kan hij de activiteiten van Georges ontdekken: een rammelaar in zijn hoofd, een spiegel in de vorm van een kameleon, een leeuw met hoelahoep, een knisperend geluid in zijn staart en een konijntje verstopt in zijn zal.

Geschikt voor alle leeftijden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
95001
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories