Grote mand met leeuw - Sous mon baobab

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO123

Welcome to my jungle (221)

Wraah, wij zijn helemaal wild van deze grote ronde opbergmand met 2 stevige handvaten. Ideaal om al het speelgoed netjes op te bergen, knuffels in te bewaren of andere spullen die dringend een plekje verdienen.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669133

CollectieSous mon Baobab
TypeOpbergmanden
Leeftijdvanaf de geboorte

Stoffen opberger met speelse leeuw uit de Sous mon baobab collectie van Moulin Roty. Mooi in combinatie met de rest van de collectie maar ook leuk apart en altijd handig met kleine kinderen in huis.  Ook leuk als wasmand in de kinderkamer.

Afmetingen: 38 cm diameter, 44 cm hoog
Materiaal: katoen
Wasadvies: mag gewassen worden op wolprogramma en max 30°C, niet geschikt voor de droogkast

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories