Heerlijk houten hamerspel

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT188

Slagen, rollen, pakken. Slagen, rollen, pakken. Slagen, rollen, pakken.

Dit kleurrijk spelletje voor de allerkleinsten wordt ongetwijfeld een instant hit. De balletjes zijn lekker kleurrijk, het bijgevoegde hamertje is stevig genoeg om kleine timmeraars blij te maken. Eens de balletjes in de gaatjes vallen moet je enkel wachten tot ze uit de sorteerbox rollen... en dan beginnen we opnieuw ;-)

36,19 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9424

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Populair hamerspel van Plan Toys, heerlijk simpel en tegelijk een hit bij elk kind. Slaag met het bijgeleverde houten hammertje op de balletjes tot ze in het gat vallen en uit de sorteerdoos rollen.

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Afmetingen: 15,3 x 15,3 x 10,4 cm

Materiaal: ecologisch rubberhout

_

Dit muzikaal speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Volledig veilig voor je kleine muzikant en onze planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.98
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.