Heerlijk kussen - Monster op coole fiets

Heerlijk kussen - Monster op coole fiets

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ30984

MINI Bloomingville (207)

Hoe stoer en cool kan een kussen zijn?....Een monster op een gele fiets, wie had dat zien aankomen! Pas maar op dat het monster niet in je billen...

49,00 €

31,85 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Hoe stoer en cool kan een kussen zijn?....Een monster op een gele fiets, wie had dat zien aankomen! Pas maar op dat het monster niet in je billen bijt!

Dit ontzettend grappige grijze kussen van Bloomingville heeft aan de voorkant 'het stoere monster' en een 'driehoekjes'-print aan de achterkant.

Afmetingen: H 50cm x B 50cm.
Materiaal: katoen.

KleurMeerkleurig
TypeKussens
Bloomingville themaMonsters
Vormvierkant
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
505000.9
Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Ook voor aan tafel is er een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.

product referentie :95505883

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories