Hello Hossy Muts - Grandma Green

Knappe beanie met groene rand uit organisch katoen

Staat: Nieuw product

Hello Hossy

Hello Hossy mutsencollectie (31)

Ga voor handige accessoire boordevol stijl! De Grandma beanie van Hello Hossy doet elk kindersnoetje stralen.

Deze muts is gemaakt van gebreid biokatoen, met een contrasterende kleurencombo van crème & groen, uiteraard afgewerkt met de 'cool kids only' patch op de voorkant. Geef het cadeau of geniet er zelf van, deze muts zorgt voor instant happiness.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BON013-6ANS

CollectieBeanies
TypeMutsen en sjaals
KleurGroen

Kindermuts Grandma Green van HELLO HOSSY met 'For cool kids only' label, een heerlijk winters modeaccessoire voor kiddos met stijl. Ook verkrijgbaar in andere coole kleurencombinaties. Deze kindermuts komt verpakt in een mooi cadeauverpakking en is een feest om te geven én krijgen.

Maat 1 : 9-18 maanden
Maat 2 : 2-5 jaar
Maat 3 : +6 jaar

Belangrijk: Als je kind tussen twee maten in zit of aan de grote kant van een maat, raden wij aan een maatje groter te nemen.

Materiaal: 100% organisch katoen, vrij van nare stoffen
Wasadvies: enkel met de hand wassen

_

Hello Hossy zet trendy petjes én warme mutsen in bonte kleuren op de hoofden van baby’s en kinderen, vanaf 9 maanden. Een Hello Hossy hoofddeksel - in trendy kleuren en met coole details - is een hip modeaccessoire voor knappe kapoenen en een echte must-have om hun outfit af te maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Hello   Hossy maakt de mooiste, knapste, meest funky petten voor hippe kinderen. De collectie wordt gemaakt door het Franse koppel Murielle & Ludovic, hun desgins moeten niet onder doen voor petten voor mama en papa. De trendy kleuren en coole  details maken van deze petjes een hip modeaccessoire voor knappe kapoenen en een echte must-have om hun outfit af te maken.  Bij  Hello   Hossy  is de eerste pet van het kind een statement, de designs zijn beschikbaar vanaf 9 maanden. Ze zijn leuk om dragen, lente, zomer, herfst, winter ... kortom heel het jaar lang.
Collectie Hello Hossy mutsencollectie
Inspiratie en stories