Dit product is niet zichtbaar voor je klanten. Publiceren Terug

Hip en praktisch snackdoosje

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE183

Compacte snackdoos voor koekjes of stukjes fruit. Gebruik het apart of steek het in je design letters lunchbox.

Het doosje gaat makkelijk open en toe. Een duurzame en hippe keuze!

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20203001WHITE

CollectieTo go
TypeSnackdozen
KleurWit
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Witte design snackbox met zwarte letters SNACK uit het alfabet van Arne Jacobsen, een ontwerp van het knappe Design Letters uit Denemarken.

Dit doosje is voedselveilig en ideaal om mee on-the-go te nemen. Bovendien past het perfect in de Design letters brooddoos met nog genoeg plaats voor een sandwich, een leuke aanwinst dus.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 5,5 x 8 x 6,8 cm

Materiaal: PP plastic, voedselveilig en BPA-vrij

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 03/08/2022
Is wat ik ervan verwachtte.
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/03/2021
Veel te klein. dat is wat anders dan compact.
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 22/03/2021

Hallo+Martin%2C%0D%0A%0D%0ABedankt+voor+uw+berichtje.%0D%0A%0D%0AAls+u+deze+lunchbox+wenst+retourneren%2C+gelieve+een+mailje+aan+onze+klantservice+te+sturen%3A+welcome%40kleinezebra.com%0D%0A%0D%0AMet+vriendelijke+groetjes%2C%0D%0A%0D%0AMargaux

Toon uitwisselingen
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.