Hippe porseleinen beker - I

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE009

Deze witte beker uit porselein is een echt design object voor bij je thuis. Of je hem nu gebruikt als drinkbeker voor je warme of koude dranken, om je tandenborstel in te bewaren of als bloempotje op je bureau ... hij staat altijd mooi en de design letter maakt het extra persoonlijk.

Ook fijn om cadeau te doen! Extra accessoires zijn apart verkrijgbaar, zo kan je er een kandelaar van maken of deksel opleggen om de look compleet te maken.

18,50 €

14,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 10201000I

CollectieDesign objects
TypeBekers
KleurWit
Design lettersI
STOP/FINISTOP

Witte porseleinen Design Letters cup met iconische letter I op. Zo weet iedereen meteen van wie deze beker is. Verkrijgbaar met alle letters uit het alfabet, van A tot Z.

Leuke accessoires: kandelaar insert, houten deksels in verschillende kleuren - apart verkrijgbaar.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: Ø 8 x 9 cm hoog

Materiaal: ivoor porselein

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.