Houten dieren blokken stapelaar

Eerste stapel- en sorteerspeelgoed met een aap, ijsbeer en leeuw

Staat: Nieuw product

Trixie

TRX382

World of play by Trixie (87)

Zet de kleine grijpgrage handjes aan het werk en laat ze bouwen, sorteren en proberen met alle blokjes van dit knotsgek stapelspeelgoed. Je mini kan de leuke combinaties maken met de geometrische blokken en afwerken doe je door één van de vriendelijke dierengezichten er bovenop te leggen.

Het is een geweldige manier om de motoriek van kinderen te trainen, evenals hun kennis van vormen, kleuren en dieren uit te breiden.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 36-175

SamenstellingenHout
CollectieWooden Toys
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
KleurMeerkleurig

Houten dieren blokken stapelaar uit de World Of Play speelgoedcollectie van TRIXIE is fijn eerste stapel- en sorteerspeelgoed voor je mini dierenfan. Drie stapeltorens met telkens 4 blokken en een dierengezichtje op de top zijn onderling te combineren en zorgen voor een fijne kennismaking met vormen en kleuren. Urenlang speelplezier gegarandeerd en ook leuk als deco op de babykamer dus perfect om cadeau te doen!

Materiaal: beukenhout en MDF met FSC© label • afgewerkt met verf op waterbasis

Afmetingen: 14 x 16 x 7 cm

Onderhoud: enkel proper maken met een vochtige doek

_

WORLD OF PLAY van Trixie laat je fantasie de vrije loop terwijl je samen speelt, leert en groeit. Een nagelnieuwe collectie van spelletjes uit stevig karton, zachte knuffels en houten speelgoed. Geïnspireerd door de eindeloze verbeeldingskracht van kinderen, creëert TRIXIE een speeltuin die de verbeelding van je mini doet pieken. Elk speeltje wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp en gemaakt uit duurzame materialen om ervoor te zorgen dat dit speelgoed generaties lang kan worden doorgegeven. Welkom in een oneindige speelwereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Trixie is een fris en jong merk voor de allerkleinsten tot de flinke kleuters en net iets ouder. Al hun producten zijn met grote zorg ­ontworpen met originele, kleurrijke prints en fijne materialen, zonder schadelijke stoffen en vervaardigd uit uiterst zacht biokatoen. Dit Belgisch merk is zeker het ontdekken waard!Fantasierijke collecties voor baby’s tot tienersBij Trixie vind je alle basisbenodigdheden en decoratie voor een prachtige kinderkamer. Ook voor de badkamer en speelkamer heeft Trixie de juiste accessoires in huis. De collecties gaan van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.Mooie kinderproducten met respect voor het milieuTrixies producten moeten niet enkel mooi zijn, maar moeten ook lief zijn voor onze planeet . Daarom kiezen zij steeds voor de stof- en productiekwaliteit en maken ze steeds hun producten van biologisch katoen .
Collectie World of play by Trixie
Inspiratie en stories