Houten gereedschapset - BricoKids

Kwalitatieve constructieset met 9 tools uit duurzaam rubberhout

Staat: Nieuw product

Janod

JS379

Dit leuk gereedschapskoffertje is super leuk speelgoed voor kleine bouwers en mini werkmannen. Geen klusje te zwaar of werk te moeilijk met dit super uitgerust koffertje met handig handvat. In het koffertje zitten 9 stuks gereedschap.

42,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J06481

SamenstellingenHout
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Heel leuk houten koffertje Brico'Kids met een hele collectie gereedschap in. Allemaal uit duurzaam rubberhout, lekker stevig en van Janod. Deze houten doe-het-zelfkoffer bevat: 9 stuks gereedschap: een hamer, een platte schroevendraaier, een boor, een zaag, een steeksleutel, een moersleutel, een liniaal, 2 tangen. Dankzij de makkelijk mee te nemen koffer kunnen kinderen vanaf 3 jaar dit mooie gereedschap meenemen naar al hun favoriete bouwplaatsen!

Afmetingen: 29 x 5,7 x 22,7 cm

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Materiaal: rubberhout

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.220.291.04
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.