Houten kapstok met 5 haken

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS150

Mooi in eenvoud, materiaal én stijl.

Hang je jas, pyjama of favoriete tas op aan één van de 5 haken van deze moderne, naturel kapstok. Van kinderkamer tot in de keuken, deze kapstok staat altijd stylish.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CR5

SamenstellingenHout
TypeKapstokjes
KleurBruin

Mooie houten kapstok van Petit Monkey met 5 haken. Hip en minimalistisch design en handig in elke kamer van je huis, combineer meerdere kapstokken als je meer ophangmogelijkheden wil. Gebruik de kapstok in de babykamer, kinderkamer of je eigen gang voor een natuurlijke en boho uitstraling. Ook verkrijgbaar met 3 haken.

Materiaal: berkenhout, een natuurlijk materiaal. Licht kleurverschil in het hout kan voorkomen
Afmetingen: 50 x 5 x 1,9 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
55000.111
  • Door Maria M.
  •  de 22/09/2021
Heel mooi
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/02/2021
Eindelijk een leuke, eenvoudige kapstok voor aan de muur gevonden voor mijn kinderen tegen een redelijke prijs!
  • Door Anonymous A.
  •  de 12/01/2021
Leuke simpele kapstok
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!