Houten rammelaar - BabyShaki

Eerste babyspeeltje met gekleurde balletjes en grote houten bal

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ945

Een leuk eerste speeltje voor jouw baby! Deze rammelaar heeft kleine gekleurde balletjes om mee te schudden en geluid te maken. Dankzij de doorzichtige buisjes kan je de balletjes ook zien rollen.

6,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06100

CollectieBaby Blanc
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf 3 maanden

BabyShaki van Djeco is een natuurlijke houten rammelaar met een pastelkleurige leeuw voor baby's vanaf 3 maanden. Dit speeltje heeft kleine gekleurde ballen en een grote houten bal om te observeren en naar te luisteren.

Leeftijd: vanaf 3 maanden
Afmetingen: 5,5 cm diameter - 6 cm hoogte
Materialen: hout & kunststof

_

Bij DJECO ontwerpen ze hun collecties met bekende designers, illustrators en nieuw talent, de tekeningen en kleuren geven elk item een unieke en vrolijke touch. Hun collectie muziekdoosjes spreekt tot de verbeelding en brengt rust en sfeer in de baby- en kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!