Houten rammelaar - Roze

Rond babyspeeltje uit veilig en natuurlijk rubberhout en natuurrubber

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR038

Duurzame rammelaar uit rubberhout met drie flexibele ringen uit natuurrubber. Dit roze babyspeelgoed maakt een aangenaam, zacht rammelend geluid.

Het speeltjes past perfect in je baby's mini handjes en ook in je luiertas zodat je het overal mee naartoe kan nemen.

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectiePlaying
TypeRammelaars
KleurRoze
STOP/FINISTOP

Houten rammelaar Roze uit de collectie van HEVEA is een oogkwalitatief babyspeeltjes uit een mix van rubberhout en natuurrubber. Stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen van je kindje. De gebruikte kleurstoffen zijn niet-toxisch.

Materiaal: 100% natuurlijk rubber en rubberhout

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort. En daar is De Kleine Zebra zeker fan van!

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. De Hevea fopspenen, (bad)speelgoed, babyflesjes en accessoires zijn altijd fun, gemaakt van mooie materialen en makkelijk te onderhouden. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!