Jollein Stoelverkleiner Meegroei Botanical - Nougat

Verkleinkussen in een trendy botanische print voor de stokke tripp trapp meegroeistoel

Staat: Nieuw product

Jollein

JOL258

Met deze stoer gekleurde kussenset kan jouw kleintje lekker meetafelen.

De stoelverkleiner heeft een trendy printje, is makkelijk afneembaar na het eten én zorgt voor extra comfort tijdens het zitten in de kinderstoel.

Het grote voordeel is dat je dit (verklein)kussen reeds kan gebruiken vanaf het moment dat jouw baby in de kinderstoel kan.

Indien je kleintje zelfstandig kan zitten, maar de kinderstoel nog net iets te groot is, kan dit probleem verholpen worden met een stoelverkleiner. Je baby zit zo beter én veiliger. Je baby glijdt niet onderuit op de zitting en valt niet opzij.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 019-533-66074

TypeEetstoelen en accessoires
PrintsBotanical
KleurGrijs

Met deze stoer gekleurde Meegroei Stoelverkleiner met print van Jollein kan jouw kleintje comfortabel en gezellig meetafelen.

Het design van het verkleinkussen geeft de stoel ook nog eens een persoonlijk tintje. De veiligheidsgordeltjes kun je door de gleufjes aan de zijkant van de stoelverkleiner halen zodat je jouw kindje nog net zo gemakkelijk kan vastzetten in de stoel.

De stoelverkleiner is gemaakt van gecoat polyester dus er mag lekker gekliederd worden aan tafel.
Je mag de stoelverkleiner afnemen met een vochtige doek.

Deze stoelverkleiner is alleen geschikt voor de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel en je kan het tafelblad en de gordel samen met de stoelverkleiner blijven gebruiken.

De kussens kan je ook gebruiken zonder de babyset. Is je kindje groter en past hij niet meer in de babyset? Dan haal je de 2 kussentjes los van de voorbeugel, verwijder je de beugel van de babyset en vouw je de losse flappen om de rugleuning heen.

Materiaal: gecoat polyester - 100% ftalatenvrij.
Wasvoorschriften: niet in de wasmachine, droger en niet strijken.

---

Bij De Kleine Zebra zijn we vooral fan van het Nederlandse merk JOLLEIN omdat het stijlvolle spullen en baby essentials zijn voor een mooi budget. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers en dat voel je meteen. Het merk is ontstaan vanuit de dagdagelijkse behoeften van een jong gezin met kinderen. Collectie na collectie wordt het merk sterker en alle producten zijn ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dat is hét geheime ingrediënt van Jollein.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3
Het Nederlandse merk JOLLEIN staat al meer dan 50 (!) jaar aan de zijde van jonge gezinnen en de kostbare eerste mijlpalen . Het eerste dutje, het eerste badje, de eerste omhelzing, het eerste hapje: Jollein is erbij met producten die zacht zijn, veilig zijn, van hoge kwaliteit en voor een leuke prijs . Mix & match de verschillende musthaves, prints, materialen en designs zoals je zelf wil. Dit sterk kindermerk staat bekend om zijn baby bed/bad linnen en tijdloze decoratieve accessoires in zachte kleuren: spreien, baby dekens, slaapzakken, aankleedkussenhoezen, pluche speelgoed, etc. Onmogelijk te weerstaan!