Jonatan potje - Oat

Praktisch en wondermooi plaspotje in aards bruin met oortjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3591

In bad met LIEWOOD ❤ (60)

Hip van kleur, schattige details en lekker praktisch. Dit donkerbruin potje is ideaal om de zindelijkheidstraining van jouw kapoen te starten.

De rug maakt het comfortabel en de kleur zorgt ervoor dat het perfect opgaat in jouw modern interieur.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12976-3070-ONE SIZE-CU

CollectieJonatan
TypePotjes
PrintsOat
KleurBruin

De Jonatan plaspotjes van Liewood zijn praktisch, wondermooi en hebben de vorm van een beer. Het Oat plaspotje is gemaakt van bamboevezels met melamine als versteviging en heeft een zachte finish, de rug is afgewerkt met 2 schattige oortjes. Verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren >

Materiaal: 30% bamboe vezels, 60% melamine voor de stevigheid, 10% mais poeder
Afmetingen: 21 x 19 x 28 cm

Maximum belasting 100 kg, dit potje wordt geleverd in een mooi doos.
Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0002
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie In bad met LIEWOOD ❤
Inspiratie en stories