Klein mandje Teddy - Off white

Witte mini opberger met handvaten en streelzachte berensnoet

Staat: Nieuw product

Childhome

CH853

De zachte teddy-stof en schattige berenoortjes geven dit wit opbergmandje meteen voor een vrolijke toets. Het beertje is niet alleen cute, het is een compacte opbergoplossing die perfect past op je verzorgingstafel.

Ideaal als decoratie in de kinderkamer en staat ook mooi naast de grotere opbergmanden in dezelfde look.

23,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CCBTW20

CollectieDecoratie
TypeOpbergmanden
KleurWit

Klein Teddy mandje Off white uit de collectie van CHILDHOME is een schattige opbergoplossing voor klein speelgoed, sokjes, kleertjes en andere spullen op te bergen. Handig formaat om in een kast te zetten of op een wandplank te leggen. Voorzien van een handige binnenvoering die gemakkelijk proper te maken is met een vochtige doek.

Afmetingen: 25 x 20 x 20 cm
Materiaal: 100% polyester
Onderhoud: niet wasbaar - enkel proper maken met een vochtige doek

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen tot leuke kinderbedden en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.