Kleurrijk babymutsje - Desert flower

Staat: Nieuw product

Pigeon

Vanaf de geboorte is een babymutsje een must en mag het niet ontbreken in je kraamkoffer. Dit fijn exemplaar is gemaakt uit organisch katoen en dus lief voor baby's huidje. Bovendien ademt organisch katoen en blijft de lichaamstemperatuur goed op pijl.

Dit simpel en tegelijk onmisbaar knoopmutsje met bloemetjes van Pigeon, matched perfect met de rest van deze collectie in dezelfde print.

15,10 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OFK-KNOTHATPR DEFL

TypeBabymutsen
PrintsGoat
Korting- 40 %

Babymutsje met knoop Dessert Flower sluit mooi aan en is makkelijk op te zetten bij je baby. Verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren zodat er altijd wel eentje bij je past.

Fijn weetje: Bijpassende pyjama, babydekentje en zeverslabje is apart verkrijgbaar.

Maten: 0-5 maanden, 6-12 maanden, 12-18 maanden
Materiaal: 100% organisch jersey katoen

_

Deze zomercollectie van Pigeon blinkt uit in kleur: denk warme mediterrane zon, prachtige patronen en kleurrijke stoffen. Dit zijn de inspiratiebronnen en komen terug in omslag pyjama's, dekentjes en bijpassende mutsjes en slapjes. Ideaal om je kleintje te omringen met mooi en zachte spulletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.